ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΦΑΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΣΕΦΑΑ [Πρώην ΤΕΦΑΑ]

Οι Γιώργος Χρυσάφης και Βασίλης Βαρδής παλιοί πρωταθλητές και τώρα προπονητές στίβου, οργάνωσαν το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης για τους υποψήφιους σήμερα και μελλοντικούς συναδέρφους τους Γυμναστές. Καθοδηγούν μετά από διαγνωστικά ΤΕΣΤ τους υποψήφιους στην βέλτιστη επιλογή των 3 αθλημάτων – δοκιμασιών που ταιριάζουν στον καθένα με γνώμονα την μέγιστη συλλογή βαθμών με τον ελάχιστο δυνατό κόπο και τεράστια προσοχή στην αποφυγή τραυματισμών.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Με μεγάλο σεβασμό στην παράλληλη προσπάθεια του υποψηφίου/ας να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στη μελέτη για τις πανελλαδικές εξετάσεις, δημιουργήσαμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα πρωϊνών και απογευματινών προπονήσεων στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ μας.

Τέρμα στις δεκάδες χαμένες ώρες προπονήσεων λόγω κακοκαιρίας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Η επιλογή για σταδιοδρομία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας δίνει ένα προνόμιο εργασιακής εξασφάλισης σ αθτούς και αυτές που θα καταφέρουν να το πετύχουν. Απαιτείται πολύ σοβαρή και ειδική προετοιμασία για την επιτευξη των απαιτούμενων ορίων στα αγωνίσματα – δοκιμασίες.

Η πολύχρονη εμπειρία μας μπορεί να εγγυηθεί 100% την επιτυχία σας

ΕΓΓΡΑΦΗ 2017/18

Εφόσον κάνετε την εγγραφή σας για το έτος 2017/2018 ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ:
-ΔΩΡΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Κάθε Σάββατο του Σεπτεμβρίου 12:00 – 17:00
-Tshirt
-Έκπτωση -40% στην ετήσια συνδρομή

Εσείς είδατε τις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις μας?

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας 2310 203131 ή αφήστε μας τα στοιχεία σας να σας καλέσουμε εμείς.